Ukupno 0,00 € (0)
 x 

Vaša košarica je prazna!

Kategorije proizvoda

Bausch + Lomb ULTRA MULTIFOCAL (3)

Raspoloživost Na zalihama

47,78 €
Bausch + Lomb ULTRA MULTIFOCAL za prezbiopiju su mjesečne kontaktne leće. Napravljene su MoistureSeal tehnologijom koja omogućuje zadržavanje 95% vlažnosti kontaktne leće tijekom 16 sati.
Dolazi u pakiranju od 3 ili 6 kontaktnih leća.
Dioptrija Tooltip
Uneseno znakova:0

Mjesečne kontaktne leće za prezbiopiju Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia napravljene su od silikon hidrogel materijala.

Ove multifokalne leće služe za korekciju prezbiopije i omogućuju jasan vid na daleko i blizu.

Kontaktne leće Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia idealne su za osobe koje puno vremena provode pred zaslonom računala, dugotrajno gledanje u ekran smanjuje učestalost treptanja i leće se suše. Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia su napravljene od prozračnog silikon hidrogela koji je obrađen Moistu­reSeal tehnologijom kako bi leća zadržala 95% svoje vlažnosti čak 16 sati.                                                                                                              Leće su udobnije i smanjuje se umaranje očiju.

Multifokalne leće Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia napravljene su pomoću 3-Zone Progressive dizajna, koji je korišten i kod Biotrue ONEday for Presbyopia leća, leće kombiniraju 3 optičke zone i brinu za jasan vid.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Primajte novosti

Prijavite se i dobivajte najnovije vijesti o našim proizvodima, popustima itd.

Offcanvas Menu