Dostava

Dostava proizvoda moguća je unutar područja Republike Hrvatske i EU. Nakon što OCULUS d.o.o. evidentira narudžbu (najkasnije u roku od 48 sata od narudžbe proizvoda od strane online kupca a što se primjenjuje isključivo ukoliko takav rok istječe tijekom radnog dana u Republici Hrvatskoj, te se ne odnosi na neradne dane) online kupcu će proizvodi biti isporučeni u roku:

  • od 3 do 10 radnih dana za područje Grada Zagreba,
  • od 3 do 10 radnih dana za područje kontinentalnog dijela Republike Hrvatske,
  • od 5 do 14 radnih dana za područje otoka
  • od 5 do 15 radnih dana za područje Europske Unije

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Online kupac nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, OCULUS d.o.o. nije odgovoran za produljenje prethodno navedenih rokova isporuke.

Online kupcu će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Kupac nije na adresi dostave bit će mu ostavljena poruka s brojem kojeg će moći kontaktirati ili proizvodi mogu biti preuzeti od strane druge osobe (punoljetni član domaćinstva, ovlaštena osoba od strane online kupca) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

Online kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa online kupac potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled. Ukoliko online kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem mail-a ili telefonski OCULUSU d.o.o. putem korisničkih uputa na web shop stranicama i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca, OCULUS d.o.o. se obvezuje u roku od idućih 14 radnih dana izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodi koji se nalazi na lageru, a ukoliko je isti proizvod potrebno naručiti od dobavljača navedeni rok se produljuje za rok dostave od strane dobavljača, bez dodatnih troškova za kupca ili izvršiti povrat novca, sve sukladno zahtjevu online kupca.

Ukoliko online kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, OCULUS d.o.o zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

Dostava se vrši putem dugogodišnjeg partnera Hrvatske Pošte

Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u cijenu proizvoda

Proizvodi koji se dostavljaju izvan Hrvatske naplaćuju se sukladno cjeniku partnera dostave

Košarica proizvoda