Clarity 1 Day Multifocal (30)

38,49 

CooperVision Clariti One Day Multifocal su meke, dnevne silikon hidrogelne kontaktne leće s UV zaštitom za korisnike s prezbiopijom.

Dostupno uz narudžbu

SKU: clarmul01 Kategorija:

Silikon hidrogel materijal osigurava optimalnu vlažnost i veći postotak vode za mekše i ugodnije iskustvo nošenja leća.

Visoka razina kisika koja prolazi kroz leće omogućuje očima da ostanu bistre i bez crvenila.

Clariti 1 day Multifocal omogućavaju oštar vid sa svih udaljenosti, CooperVision dnevne multifokalne leće napravljene su od izuzetno prozračnog silikon hidrogela.  Održavaju oko vlažnim cijeli dan zahvaljujući posebnoj tehnologiji, odlične su za sve aktivne ljude.

Clariti 1 day su napravljene od vrste silikon hidrogela koji se naziva Somofilcon A, to je vrlo napredan materijal koji zadržava veliku količinu vlage te daje rožnici puno kisika. WetLoc tehnologija širi i oslobađa vlagu tijekom cijelog dana te tako brine za osjećaj udobnosti.

Kontaktne leće Clariti 1 day sadrže UVA i UVB filtere, ali imajte na umu da kontaktne leće nikada neće u potpunosti zaštititi vaše oči.

Prezbiopija je greška oka koja se pojavljuje oko 40. godine, a uzrokovana je prirodnim gubitkom fleksibilnosti oka. Zabilježeno je da se nakon 60. godine značajno ne mijenja, to nije greška u pravom smislu riječi, nego prirodna posljedica procesa starenja.

Prezbiopija se ispravlja lećama poput ovih i eliminira potrebu za korištenjem naočala za čitanje.                                                                   Ove leće imaju više fokusa za blizu i daleko te se mozak navikne koristiti različite fokuse za objekte na različitim udaljenostima.

 

Proizvođač

Coopervision

Košarica proizvoda