Ukupno 0,00 kn (0)
 x 

Vaša košarica je prazna!

Kategorije proizvoda

POLUTVRDE KONTAKTNE LEĆE: dokazano su najbolja i najzdravija vrsta kontaktnih leća (nasljedile su klasične tvrde PMMA leće). Novi materijali polutvrdih leća fleksibilniji su i bitno propusniji, pomoću njh postiže se iznimna vidna oštrina i osjetljivost kontrasta (zadržavaju oblik te se oko nakon treptaja ne treba prilagođavati). U odnosu na mekane, polutvrde kontaktne leće su površinom manje i pokretljivije što omogućuje bolji protok suza (tako zadržavaju funkciju obrane oka od opasnih mikroorganizama i dodatno opskrbljuju rožnicu kisikom. Polutvrde kontaktne leće upijaju manje suza nego mekane leće, lakše se čiste (na njihovoj površini nakuplja se manje proteinskih i drugih naslaga). Predstavljaju najkvalitetnije i najpovoljnije rješenje za astigmatizam rožnice.

Izrađuju se prema liječničkom receptu

Materijal izrade je CONTAPERM F2 od dobavljača i proizvođača  CONTAMAC Ltd. Velika Britanija

Polutvrde kontaktne leće možete naručiti putem mail adrese:

-  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozivom na broj: 01/4833 - 355

Slanjem WhatsApp poruke na broj: 091/ 752 6143

NAPOMENA: prilikom narudžbe potrebno poslati RECEPT I POTVRDU HZZO - a (ako imate potvrdu HZZO-a istu je potrebno potvrđenu ORIGINAL poslati poštom na našu adresu)

CIJENA POLUTVRDIH GODIŠNJIH LEĆA BEZ POTVRDE HZZO - a:

GP - 320,00 kuna  / komad

BOSTON - 370,00 kuna / komad

320,00 kn
Kontaktne leće iz vlastite proizvodnje Polutvrde plinopropusne kontaktne leće ili RGP (rigid gas permeable) nasljedile su klasične tvrde PMMA kontaktne leće.

Primajte novosti

Prijavite se i dobivajte najnovije vijesti o našim proizvodima, popustima itd.

Offcanvas Menu