1 Day Acuvue TruEye (30 leća)

30,52 

1-DAY ACUVUE® TruEye® ovo su inovativne jednodnevne kontaktne leće izrađene od silikon hidrogel materijala, koji omogućava visoku propusnost kisika.

SKU: 1DATE30 Kategorija:

1-DAY ACUVUE® TruEye® kontaktne leće napravljene su od Narafilcon A silikon hidrogel materijala koji donosi mekoću i vlažnost, a samim time i udobnost vašim očima. Jednodnevne kontaktne leće zasnovane su za jednokratnu upotrebu te tako ne zahtijevaju nikakvu pohranu ili njegu. Lagano i praktično korištenje zasigurno je jedan od razloga zašto jednodnevne kontaktne leće postaju sve popularnije, a tome sigurno pridonosi i zdrav osjećaj zbog ne zadržavanja nečistoća na njihovoj površini. Nova, inovativna tehnologija donosi nove, još bolje leće. Upravo zbog Hydraclear tehnologije, do vaše će rožnice dospjeti čak 98% kisika, koji je od iznimne važnosti za zdravlje i bjelinu vašim očiju.

Kontaktne leće 1 Day Acuvue proizvedene su s UV filtrom koji štiti vaše oči od UVA i UVB zraka. Potrebno je uzeti na znanje kako leće ne štite cijelu površinu oka te kako bjeloočnica ostaje nezaštićena zbog čega je i dalje potrebna zaštita sunčanim naočalama.

Košarica proizvoda