Proclear

16,59 

RJEŠAVANJE ZALIHA!
ISKORISTITE 50% POPUSTA NA NAVEDENE DIOPTRIJE NA ZALIHI
POPUST SE NE OBRAČUNAVA UZ POTVRDU HZZO – a
POPUST SE ODNOSI SAMO NA PRIKAZANE DIOPTRIJE DO PRODAJE ZALIHA
REDOVNA CIJENA: 33.18 € (250,00 HRK)
Prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 HRK

SKU: PA Kategorija:

PROCLEAR 50% SNIŽENE DIOPTRIJE DO PRODAJE ZALIHE:

BC- 8.6 DIA- 14.2 PWR- +9.50 (31.12.2023)/ 1 KUTIJA

Proclear mjesečne kontaktne leće, proizvođača Coopervision, osiguravaju povećano održavanje vlage.

Sastoje se od 38% polimera Omafilkon A i 62% vode što jamči visoku propusnost kisika i hidrataciju oka.

Proclear primjerene su za sve koji žele udobne i visoko kvalitetne leće, a posebno za osobe koje pate od tzv. sindroma suhog oka; osobe koje nose kontaktne leće 12 ili više sati dnevno te za one koji rade u klimatiziranim prostorijama.

Ove kontaktne leće lagano su obojene radi lakšeg rukovanja kako bi se olakšalo pronalaženje kontaktne leće u otopini, no neće promijeniti prirodnu boju vaših očiju.

Jedinstvena tehnologija proizvodnje PC Technology™ temelji na sprječavanju prekomjernog nabiranja štetnih naslaga na leći, koje uzrokuju neudobnost i omogućuje molekulama vode da postanu dio kontaktnih leća Proclear što pruža prirodnu zaštitu pred isušivanjem leće.

Otporne na dehidraciju, Proclear tako ostaju vlažne i udobne tijekom cijelog dana. Osim toga, ove leće sadrže i sintetički zamjenski materijal, fosforiholin koji je sastavni dio ljudske stanične membrane. Fosforilholin osigurava visoku biokompatibilnost što znači da je leća kao strano tijelo u oku prihvaćena s vrlo niskim rizikom odbacivanja.

Proizvođač

Coopervision

Košarica proizvoda